Blandat, Office365

qmark

07

Dec

2017

Vilket officepaket ska jag ha?

Vi får mycket frågor som rör detta. Microsoft har programpaketeringarna med basen i molnet, men så erbjuds alla möjliga tillval till höger och vänster från lite olika molnförespråkare. Vet ni inte själv vad egentligen ni behöver så finns här en liten instruktion man kan gå igenom så man inte kommer hem med långa avtal på prylar man inte har användning för. (sök vår hela webbplats efter ”moln” eller ”365” så finns mkt bra läsning)

Grundförutsättning i alla paket är att Ni har installerad Windows10 i nyinstallerad dator, de finns hos oss, men ni kan köpa den var ni vill.
Säkerheten mot internet sköter vi genom  att ständigt uppdatera er brandväggen, det ansvaret är vårt. Internt får ni säkerheten genom uppdatera Win10 när operativsystemet ber er göra det genom att svara ”ja” då ni får frågan.
Vi kommer ha tillgång att komma igenom er brandvägg för att hjälpa er snabbt och säkert över nätet.

Office 365 IT-Total, (Office+Moln+Mail) bör du beställa när det Ni kan erbjuda sträcker sig till en ”beställarkompetens”.
Vi kommer bli er kompletta IT avdelning.
Ni kommer ha alla programpaketen som Microsoft erbjuder i sina programpaket, ingen nämnd ingen glömd och nästintill oändlig lagringskapacitet.
Ni har vår IT-avdelning som ansvarar för allt för att inte Ni ska tappa fart i ert producerande. Alla frågor om utskrifter, VPN, lagring, molntjänster de olika programdelarna och hur de används.
Har ni en IT-kille som sköter ert nät och han ska vara kvar och är kunnig så ska Ni ha ett annat paket.
Pris: Startavgift 1200,-/användare och per månad, 590,-/användare

Office 365 Premium (Office+Moln+Mail) – bör du beställa när det Ni har intern eller extern IT-support. En egen anställd eller er ”IT-kille” ni alltid anlitat, som kanske byggt det nät ni har och som sköter sig ska ni aldrig byta ut. I detta fall har ni er kompletta IT avdelning. Men, som ovan…
Ni kommer ha alla programpaketen som Microsoft erbjuder i sina programpaket, ingen nämnd ingen glömd.
Vi kan mot löpande debitering avlasta ”IT-killen” då han har semester eller annat.
Pris: Startavgift 1200,-/användare och per månad, 169,-/användare

Office 365 Bas  (Moln+Mail) är en än mer molnbaserad tjänst på så vis att den är begränsad till att bara kunna användas när ni har tillgång till internet. Hemma och på jobbet, i mobilen och surfplattan fungerar det bra.
Program för kommunikation, SKYPE och mail ingår tillsammans med officepaketet-online och väl tilltagen lagring i Sharepoint och OneDrive ingår tillsammans med ert intranet, naturligtvis
Pris: Startavgift 1200,-/användare och per månad, 79,-/användare

Office 365 mail  (Mail) är ingångssteget för office 365, exchange e-post och kalender (50Gb)
Pris: Startavgift 1200,-/användare och per månad, 49,-/användare

ALLT OBUNDET då ni anlitar oss för tjänsterna
Och användarstödet finns hos oss. Chatta med oss eller skicka frågor och ärenden till oss via mail

No Comments

Post A Comment