KUNDTJÄNST

Adam, Helene, Rickard, Jimmy, Anders, Dan och Björn jobbar här. Starta en chat eller klicka på någon av länkarna till höger, beroende på vad Ni vill ha hjälp med. Men vi är också helt vanliga människor som går att prata med på 08-587 770 00

 

Kommer du hit efter kontorstid (08-17) kan vi inte garantera bemanning på chatten, men de flesta av de återkommande frågorna finns i kunskapsdatabasen.

 

 

Nedan är kundnöjdheten i realtid enligt vad Ni svarat.

Det är skönt att mätas på nåt annat än pengar. Antalet nöjda kontrakterande kunder med breda leenden är mycket viktigare för oss.

Alla som inte blir nöjda med jobbet vi gjort följs upp via telefon så att vi får konkret feedback på hur vi kan bli bättre.

Se senaste 30 dagarnas kundnöjdhet här

Vi löser hundratals ärenden varje vecka. Låt din önskan bli ett av dem. Vi sitter 3-6 personer på kontoret och ser fram emot att få jobba för dig.

Oftast ger vi snabb hjälp. Men ibland kanske du vill lösa vissa saker själv. Här skriver vi ner guider för hjälp till självhjälp. Något för dig?

Microsofts molntjänster är samlade på samma sida. Här hittar du bland annat mail,  kalender, onedrive, sharepoint, excel, word, sway, yammer m.m.

Sedan hösten 2015 sparar vi alla ärenden så att ni själva kan se och följa dem. Oavsett om statusen är stängd, parkerat, väntar, öppet eller nytt.

Här kan du som ringer med Telekompaniet bland annat få en komplett samtalslista i excel och sköta din telefonväxel Centrex.

På den här sidan finner du planerade driftarbeten samt driftnotiser

 

2017 fyller Telekompaniet 20 år, vi vill tacka alla kunder som hjälpt oss komma dit vi är idag. Utan er vore vi ingenting.