Telefoni/växel

Telekompaniet familjebild

27

Jul

2017

Idag Callcenter, Kontaktcenter i morgon

Ur kundperspektivet

Redan idag 2017 så byggs vårt förtroende upp till företag och företeelser av rekommendationer i sociala medier.

Den största anledningen till vi som kund känner frustration är att det erbjuds dålig närvaro på webben, samt att den som svarar efter ett långt köande i telefon inte kan lösa mitt ärende.

Negativa erfarenheter sitter längre kvar i minnet och av mängden missnöjen i sociala merier att döma, så verkar alla synas där. En vis man sa en gång att det krävs 12 positiva ömdömen för att väga upp 1 negativt.

Med tanke på att våra sociala kontakter rekommenderar ett annat företag än det vi anlitar överväger 3 av 4 att byta leverantör. Det säjer ju sig självt att det enkla är det rätta, om det ska vara svårt, så är de inte rätt för mig.

Med detta i åtanke och att vi redan om 3 år, 2020 beräknas utföra nästan alla kontakter interaktivt, utan direkt personlig kontakt, kanske det är dags att se vad en kontaktcenter kan hjälpa er med redan idag?

Troligtvis kommer negativa upplevelser inte finnas att läsa om, i och med att ert kontaktcenter med rätt personal löser rätt ärenden i rätt tid, och ni kommer ha enklare att knyta till er fler nöjda och än mer lojala kunder.

Prova gärna att kontakta oss via våra kontaktytor på nätet för att se om ni blir nöjda med det ni ber om. (Lilla telefonen med antal köande här nere och chatten funkar, men känns lite som ett för enkelt test, eller? 🙂

No Comments

Post A Comment